Over ons

Over ons

Sinds 1978 zijn wij gevestigd aan het prachtige Veerse Meer te Wolphaartsdijk in Zeeland. Wij zijn een veelzijdig restaurant waar u met uw partner, vrienden of grote groepen terecht kunt voor heerlijke gerechten uit onze uitgebreide menukaart. Zowel voor lunch als diner. We hebben een gunstig gelegen terras en met slecht weer zit u heerlijk in onze serre direct aan het water.

Openingstijden

Mei t/m augustus:
Gehele week geopend vanaf 11:00 uur.
Keuken open van 11:00 uur tot 20:00* uur.

September tot april:
Maandag en dinsdag gesloten.
Andere dagen geopend vanaf 11:00 uur.
Keuken open van 11:00 uur tot 20:00* uur.

*U bent van harte welkom om tot de genoemde eindtijd binnen te komen voor een diner. U hoeft om deze tijd dus niet klaar te zijn met eten.

LET OP: Openingstijden kunnen afwijken! Op de homepagina vindt u de actuele openingstijden.

Onze mogelijkheden
Onze uitgebreide menukaart biedt een diversiteit aan gerechten. U kunt bij ons terecht voor o.a. een lekkere lunch of een diner. Hou ook regelmatig ons maandmenu in de gaten!

Omgeving
Bij ons kunt u het hele jaar terecht. Zo beschikken wij over een gunstig gelegen terras voor het mooie weer. Bij slecht weer kunt u ook in de sérre genieten van het fantastische uitzicht op het Veerse Meer.

Voorzieningen
Ruime parkeergelegenheid, dames & herentoilet, invalidentoilet, garderobe en een aanleg steiger met boothelling voor plezierjachten.
Contactgegevens

Restaurant Paviljoen
"De Meerkoet"

Schelphoekweg 3
4471 NP Wolphaartsdijk

T 0113-586035

info@demeerkoet.nl
www.demeerkoet.nl

Meer contactgegevens